top of page

2ο Workshop: "Παρουσιάζοντας και Κερδίζοντας τους Επενδυτές"

Παρουσιάζοντας και Κερδίζοντας τους Επενδυτές: To 2ο Workshop του Blue Lab για το Pitching ολοκληρώνεται με επιτυχία.


Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε διαδικτυακά το 2ο Workshop του Blue Lab με θέμα το Pitching και τίτλο «Παρουσιάζοντας και Κερδίζοντας τους Επενδυτές». Το Workshop που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το διαγωνισμό Καινοτομίας Blue Growth Piraeus παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες του Επιχειρηματικού Επιταχυντή του Κέντρου, αλλά και οι ομάδες που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό Blue Growth Piraeus και που αναμένεται να παρουσιάσουν τις ιδέες του σε ειδική εκδήλωση Demo Day στις 18 Σεπτεμβρίου.


Σκοπός του Workshop ήταν να προετοιμάσει τους υποψήφιους επιχειρηματίες για μια επερχόμενη παρουσίαση της ιδέας τους σε επενδυτές και να τους δώσει την δυνατότητα να συζητήσουν με εκπροσώπους του οικοσυστήματος προκειμένου να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές.


Το πρώτο μέρος του Workshοp εστίασε στην προετοιμασία της παρουσίασης και περιελάβανε ένα δίωρο training από την Pitch coach Sheila Schenkel αλλά και μια εισήγηση από τον Άγγελο Πλουμή και Αυγουστίνο Παριανό της Designature αναφορικά με την αισθητική προσέγγιση μιας τέτοιας παρουσίασης.


Στο δεύτερο μέρος του Workshop οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την εμπειρία του Αντρέα Ζερκούλη, συνιδρυτή της βραβευμένης start-up Inagros αλλά και του Δημήτρη Κουλέτση, Head of Operations του μη -κερδοσκοπικού οργανισμού The People’s Trust που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις.


Πρόκειται για το δεύτερο από μια σειρά workshop που πρόκειται να διοργανώσει το lab σε θεματικές της γαλάζιας ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας προκειμένου να δημιουργήσει έναν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων του προγράμματος υποστήριξης νέων επιχειρηματικών ιδεών και της αγοράς.



bottom of page