top of page

Παράταση Προθεσμίας για την Υποβολή Αιτήσεων 6ου κύκλου

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον 6o κύκλο προγραμμάτων του Blue Lab, του πρώτου Κέντρου υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας που εστιάζει αποκλειστικά στη Γαλάζια Ανάπτυξη και Οικονομία στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα και αναφορικά με τον επιχειρηματικό επιταχυντή του Κέντρου η κατάθεση συμμετοχών θα ολοκληρωθεί την 15η Ιουνίου 2021, ενώ οι αιτήσεις για τα τεχνολογικά εργαστήρια θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30 Μαΐου 2021.


Με το πέρας των παραπάνω καταληκτικών ημερομηνιών θα ξεκινήσει η σχετική αξιολόγηση των αιτήσεων από την ομάδα του Blue Lab και η ένταξη των ωφελούμενων στα ανάλογα προγράμματα.


Ως εκ τούτου, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα δωρεάν προγράμματα του Blue Lab, είτε για την ωρίμανση και ενίσχυση κάποιας επιχειρηματικής ιδέας, είτε για την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε τεχνολογίες αιχμής , μπορούν να πληροφορηθούν εδώ bluelab.gr/participation για το πώς θα υποβάλουν την αίτησή τους αλλά και το ποιες είναι οι παροχές του εκάστοτε προγράμματος.



bottom of page